MENY:HOME Index HOME Meddelanden
Leveransvillkor
Du måste vara myndig (vuxen) för att beställa! Genom att klicka på sändknappen, har vi slutit ett avtal, som bla innebär att kunden till alla delar har godkänt våra leveransvillkor!

Alla order, som resulterar i leverans bekräftas till den E-postadress, som du anger. Kolla att alla prickar, understreck och bokstäver hamnar rätt!!!


Kunden betalar fraktkostnaden.
(Köparen står alltså för sina egna beställda fraktkostnader, och eventuell postförskottsavgift). Felfria varor återtages utan angivande av orsak till returen, (om du vill kan du tala om varför), men köparen betalar frakten i båda riktningarna. Fraktkostnaden är det belopp som posten eller speditören vill ha för att varan levererats till din ort, och eventuellt tillbaka igen. När du gjorde din beställning beställde du samtidigt att varan skall fraktas till dig enligt det leveranssätt du valt, och denna tjänst hjälper vi bara till att förmedla åt ett annat företag, tex posten. Vid returer får du däremot tillbaka det belopp, som varan skulle ha kostat om du köpt den på plats hos oss. Beloppet utbetalas till bankgiro/postgirokonto,som du uppger.
Transportskadat gods skall reklameras hos transportören, (posten eller åkeri).
För övriga varor har kunden full returrätt inom 15 dagar från det att paketet avhämtats.
Returnerat gods får EJ sändas mot postförskott. Dessa försändelser utlöses EJ.
Beställning görs genom att kopiera texten till det du vill köpa, till beställningsformulärets textruta, som, när du klickar på sändknappen, skickas till oss som E-post. Du kan beställa dygnet runt. Vi lämnar gärna ytterligare information angående utannonserade objekt. Bilder på detaljer, eller i större format kan sändas per E-post. För dig som inte har en egen E-postadress, rekommenderar vi att du först skaffar detta, t.ex. hos de dussintals leverantörer där du kan få gratis E-postadress, (som kan kollas hos grannen, kompisen eller biblioteket), (Yahoo, Hotmail... o.s.v.).

Leverans sker i de flesta fall mot förskottsbetalning till den som först beställer.
Önskar du betala extra för att lösa ut varorna mot postförskott, så meddela oss detta, genom att välja postförskott, i blädderfönstret. Du kommer att få en orderbekräftelse på de objekt, som reserverats för din räkning, per E-post.

Alla angivna priser är hämtpriser.
Frakt och emballage, tillkommer på, alla priser med den verkliga kostnaden.

Ställ gärna frågor per

, eller telefon, (070-1234567).
VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING!!!
TOP Upp
 
Uppdatering: